Ειναι υπαρκτή η τεχνολογία που λέγεται joe cell HHO generator



Η γεννήτρια HHO της Joe cells είναι μια τεχνολογία που χρησιμοποιεί ηλεκτρόλυση για τη δημιουργία ενός μίγματος αερίου υδρογόνου-οξυγόνου (HHO), το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εναλλακτική πηγή καυσίμου για κινητήρες εσωτερικής καύσης. Η κυψέλη Joe είναι ένας τύπος ηλεκτρολυτικής κυψέλης που χρησιμοποιείται για την παραγωγή αερίου HHO. Πρόκειται για μια συσκευή που χρησιμοποιεί την ηλεκτρόλυση για να διαχωρίσει το νερό στα συστατικά του μέρη, το υδρογόνο και το οξυγόνο, τα οποία μπορούν στη συνέχεια να καούν σε έναν κινητήρα για τη δημιουργία ενέργειας. Η κυψέλη Joe είναι μια εναλλακτική τεχνολογία καυσίμου που υπάρχει από τη δεκαετία του 1970, αλλά μόλις πρόσφατα κέρδισε έδαφος λόγω της δυνατότητάς της να μειώσει τις εκπομπές ρύπων και να βελτιώσει την οικονομία καυσίμου.

Η κυψέλη Joe είναι μια σχετικά απλή συσκευή που αποτελείται από μια σειρά κυλίνδρων ή σωλήνων από ανοξείδωτο χάλυβα που γεμίζουν με νερό και συνδέονται με μια ηλεκτρολυτική κυψέλη. Η ηλεκτρολυτική κυψέλη συνδέεται στη συνέχεια με μια πηγή ενέργειας, όπως μια μπαταρία αυτοκινήτου, και ένα μπουζί. Όταν ενεργοποιείται η πηγή ενέργειας, ένα ηλεκτρικό ρεύμα περνάει μέσα από το ηλεκτρολυτικό στοιχείο, το οποίο προκαλεί τη διάσπαση του νερού στα συστατικά του μέρη, υδρογόνο και οξυγόνο. Στη συνέχεια, το υδρογόνο και το οξυγόνο απελευθερώνονται στους κυλίνδρους και εισέρχονται στο θάλαμο καύσης του κινητήρα, όπου καίγονται για τη δημιουργία ενέργειας.

Η κυψέλη Joe είναι μια ενδιαφέρουσα τεχνολογία επειδή έχει τη δυνατότητα να μειώσει τις εκπομπές ρύπων και να βελτιώσει την οικονομία καυσίμου. Το μείγμα υδρογόνου-οξυγόνου που παράγεται από την κυψέλη Joe είναι πολύ πιο αποδοτικό από τη βενζίνη και παράγει λιγότερες εκπομπές. Επιπλέον, η κυψέλη Joe είναι σχετικά φθηνή και εύκολη στην εγκατάσταση, γεγονός που την καθιστά ελκυστική επιλογή για όσους επιθυμούν να μειώσουν το αποτύπωμα άνθρακα.

Παρά τα πιθανά οφέλη της, η κυψέλη Joe δεν είναι απαλλαγμένη από τα μειονεκτήματά της. Πρώτον, δεν είναι τόσο αποδοτικό όσο άλλες τεχνολογίες εναλλακτικών καυσίμων, όπως τα ηλεκτρικά οχήματα. Επιπλέον, η κυψέλη Joe δεν είναι τόσο ευρέως διαθέσιμη όσο άλλες τεχνολογίες εναλλακτικών καυσίμων και απαιτεί τακτική συντήρηση και συντήρηση. Τέλος, η κυψέλη Joe δεν έχει ακόμη εγκριθεί για χρήση σε όλα τα οχήματα, οπότε είναι σημαντικό να ελέγξετε τους τοπικούς νόμους και κανονισμούς πριν εγκαταστήσετε μια τέτοια κυψέλη.

Στο προηγουμενο αρθρο μιλησαμε για Τι εχουν μεσα η παλιες οθονες ,τι υλικο ειναι μεσα απο το τζαμι..

Ισως σε ενδιαφερει και αυτη η κατηγορια ΦΤΙΑΧΝΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ

Post a Comment

0 Comments