Πώς να ξεβουλώσετε μια αποστράγγιση

 


Υπάρχουν μερικές διαφορετικές μέθοδοι που μπορείτε να δοκιμάσετε για να ξεβουλώσετε μια αποχέτευση:

Χρησιμοποιήστε βεντούζα: Τοποθετήστε το έμβολο πάνω από την αποχέτευση και πιέστε σταθερά προς τα κάτω, επαναλαμβάνοντας την κίνηση αρκετές φορές. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε τυχόν συντρίμμια που μπορεί να έχουν μπλοκάρει την αποχέτευση.

Χρησιμοποιήστε μια λυγισμένη συρμάτινη κρεμάστρα: Ισιώστε μια συρμάτινη κρεμάστρα και λυγίστε το ένα άκρο της για να δημιουργήσετε ένα γάντζο. Εισάγετε προσεκτικά το άγκιστρο στην αποχέτευση και προσπαθήστε να τραβήξετε τυχόν ορατά συντρίμμια.

Χρησιμοποιήστε χημικό καθαριστικό αποχέτευσης: Αυτά τα προϊόντα έχουν σχεδιαστεί για να διαλύουν τις αποφράξεις στις αποχετεύσεις. Ακολουθήστε προσεκτικά τις οδηγίες που αναγράφονται στο προϊόν και χρησιμοποιήστε προστατευτικά γάντια όταν χειρίζεστε το καθαριστικό.

Χρησιμοποιήστε ένα μείγμα από μαγειρική σόδα και ξύδι: Αναμείξτε ίσα μέρη μαγειρικής σόδας και ξύδι σε ένα μπολ και ρίξτε το μείγμα στην αποχέτευση. Αφήστε το να δράσει για μερικές ώρες και, στη συνέχεια, ξεπλύνετε την αποχέτευση με ζεστό νερό.

Χρησιμοποιήστε φίδι αποχέτευσης: Πρόκειται για ένα μακρύ, εύκαμπτο εργαλείο με ένα μικρό γάντζο στην άκρη. Εισάγετε το φιδάκι αποχέτευσης στην αποχέτευση και χρησιμοποιήστε τον γάντζο για να τραβήξετε τυχόν συντρίμμια που μπορεί να έχουν φράξει την αποχέτευση.

Εάν καμία από αυτές τις μεθόδους δεν αποδώσει, μπορεί να χρειαστεί να καλέσετε έναν επαγγελματία υδραυλικό για να καθαρίσει την απόφραξη.

Post a Comment

0 Comments