ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΞΩ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΑΓΝΗΤΕΣ;



 Για την σημερινη τεχνολογια η εννοια ελευθερης ενεργειας δεν υφισταται , πραγμα που σημαινει οτι ειναι απαγορευμενη γνωση για τους κοινους θνητους , η ελευθερη ενεργεια ειναι το ιερο γκραλ των ερευνητων και οσοι εφτασαν πραγματικα κοντα δεν ειναι σημερα εδω για να μας μιλησουν !

Παρα το οτι υπαρχουν χιλιαδες βιντεο που υποστηριζουν οτι πετυχαν την ελευθερη ενεργεια κανενα απο αυτα δεν εχει αποδειχτει ως πραγματικο και αληθινο , αρα ο ερευντης ωφειλη να ρισκαρει και να δοκιμασει τα παντα μεχρι να λειτουργησουν !

Θα σας απαντησουμε λοιπον με την γραμμικη διαδικασια υποστηριζωντας το παγκοσμιο αφηγημα και σκυβοντας αναγκαστικα το κεφαλι σε νομους ..που ενω εχουν ηδη καταπεσει το συστημα ελεγχου επιμενει να τους στηριζει !

Η ηλεκτρική ενέργεια μπορεί να παραχθεί με τη χρήση μαγνητών μέσω της διαδικασίας της ηλεκτρομαγνητικής επαγωγής. Η διαδικασία αυτή περιλαμβάνει τη χρήση ενός μαγνήτη, ενός αγωγού (όπως ένα πηνίο σύρματος) και μια κίνηση του μαγνήτη ή του αγωγού σε σχέση μεταξύ τους. Όταν ο μαγνήτης κινείται ή ο αγωγός κινείται παρουσία μαγνήτη, επάγεται τάση στον αγωγό. Αυτή η τάση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος.

Ένας τρόπος για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας με τη χρήση μαγνητών είναι με μια γεννήτρια. Μια γεννήτρια λειτουργεί με τη χρήση ενός μαγνήτη για τη δημιουργία μαγνητικού πεδίου γύρω από ένα πηνίο σύρματος. Όταν ο μαγνήτης περιστρέφεται ή το πηνίο περιστρέφεται παρουσία του μαγνήτη, προκαλείται τάση στο πηνίο. Αυτή η τάση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος.

Ένας άλλος τρόπος παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας με χρήση μαγνητών είναι με μια μαγνητοϋδροδυναμική (MHD) γεννήτρια. Μια γεννήτρια MHD λειτουργεί με τη χρήση ενός μαγνήτη για τη δημιουργία μαγνητικού πεδίου γύρω από ένα αγώγιμο ρευστό, όπως ένα λιωμένο μέταλλο ή ένα διάλυμα αλμυρού νερού. Όταν το ρευστό κινείται μέσω του μαγνητικού πεδίου, προκαλείτα Οι αρχές του Μισισιπή αναφέρουν ότι ένας φοιτητής-αθλητής πέθανε απροσδόκητα.ι τάση στο ρευστό. Αυτή η τάση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ενώ οι μαγνήτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας, δεν αποτελούν από μόνοι τους πρακτική πηγή ηλεκτρικής ενέργειας. Οι περισσότεροι σταθμοί παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας που χρησιμοποιούν μαγνήτες το κάνουν χρησιμοποιώντας την κίνηση ενός μαγνήτη για να περιστρέψουν μια τουρμπίνα, η οποία παράγει μηχανική ενέργεια που στη συνέχεια μετατρέπεται σε ηλεκτρική.

Ενα παραδειγμα με γεννητρια 

Για να κατασκευάσετε μια γεννήτρια που παράγει ηλεκτρισμό χρησιμοποιώντας μαγνήτες, θα χρειαστείτε τα ακόλουθα υλικά:

Μαγνήτης: Θα χρειαστείτε έναν ισχυρό μαγνήτη που να μπορεί να δημιουργήσει ισχυρό μαγνητικό πεδίο.

Μια σπείρα σύρματος: Θα χρειαστείτε ένα πηνίο σύρματος που να μπορεί να κινείται ελεύθερα μέσα στο μαγνητικό πεδίο που δημιουργεί ο μαγνήτης.

Έναν τρόπο περιστροφής του μαγνήτη ή του πηνίου του σύρματος: Θα χρειαστείτε κάποιου είδους μηχανισμό για την περιστροφή του μαγνήτη ή του πηνίου σύρματος προκειμένου να δημιουργηθεί η τάση. Αυτό θα μπορούσε να είναι μια μανιβέλα, ένας κινητήρας ή κάποιος άλλος τύπος περιστρεφόμενης συσκευής.

Ένα φορτίο: Θα χρειαστείτε κάποιο είδος φορτίου, όπως μια λάμπα ή μια μικρή συσκευή, για να χρησιμοποιήσετε την ηλεκτρική ενέργεια που παράγεται από τη γεννήτρια.

Για να κατασκευάσετε τη γεννήτρια, θα πρέπει να ακολουθήσετε τα εξής βήματα:

Συναρμολογήστε τον μαγνήτη και το πηνίο σύρματος: Τοποθετήστε τον μαγνήτη κοντά στο κέντρο του πηνίου του σύρματος και βεβαιωθείτε ότι το πηνίο του σύρματος μπορεί να κινείται ελεύθερα μέσα στο μαγνητικό πεδίο που δημιουργεί ο μαγνήτης.

Συνδέστε τα άκρα του πηνίου σύρματος σε ένα φορτίο: Χρησιμοποιήστε σύρμα για να συνδέσετε τα άκρα του πηνίου σύρματος με ένα φορτίο, όπως μια λάμπα ή μια μικρή συσκευή.

Περιστρέψτε τον μαγνήτη ή το πηνίο του σύρματος: Χρησιμοποιήστε τον μηχανισμό που επιλέξατε για να περιστρέψετε τον μαγνήτη ή το πηνίο του σύρματος. Καθώς περιστρέφεται ο μαγνήτης ή το πηνίο του σύρματος, θα επάγεται τάση στο πηνίο του σύρματος, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος.

Δοκιμάστε τη γεννήτρια: Ενεργοποιήστε το φορτίο και παρατηρήστε αν λειτουργεί σωστά. Εάν το φορτίο λειτουργεί σωστά, τότε η γεννήτρια λειτουργεί όπως προβλέπεται. Εάν όχι, ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα και να κάνετε τις απαραίτητες ρυθμίσεις.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η κατασκευή μιας γεννήτριας μπορεί να είναι ένα πολύπλοκο και δυνητικά επικίνδυνο έργο. Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με τον ηλεκτρισμό και τα ηλεκτρικά εξαρτήματα, συνιστάται να ζητήσετε την καθοδήγηση ενός εκπαιδευμένου επαγγελματία.

Υπάρχουν πολλά διαθέσιμα βίντεο στο διαδίκτυο που δείχνουν πώς λειτουργεί μια γεννήτρια και πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας με τη χρήση μαγνητών. Εδώ είναι ένας σύνδεσμος σε ένα βίντεο που δείχνει την αρχή της ηλεκτρομαγνητικής επαγωγής και πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας:



Αυτό το βίντεο δείχνει πώς μπορεί να κατασκευαστεί μια απλή γεννήτρια χρησιμοποιώντας έναν μαγνήτη, ένα πηνίο σύρματος και μια μανιβέλα. Επιδεικνύει πώς λειτουργεί η γεννήτρια και πώς η παραγόμενη ηλεκτρική ενέργεια μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την τροφοδοσία μιας λάμπας.

Υπάρχουν πολλά άλλα διαθέσιμα βίντεο στο διαδίκτυο που παρουσιάζουν διαφορετικούς τύπους γεννητριών και τον τρόπο λειτουργίας τους. Μπορείτε να προσπαθήσετε να αναζητήσετε βίντεο για συγκεκριμένους τύπους γεννητριών, όπως γεννήτριες με χειροκίνητο μοχλό, γεννήτριες με κινητήρα ή μαγνητοϋδροδυναμικές γεννήτριες, για να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτά τα θέματα.

Post a Comment

0 Comments