5 εφαρμογές με χάρτες και πλοήγηση στα ελληνικά που δεν χρειάζονται σύνδεση.



Ακολουθούν πέντε εφαρμογές που προσφέρουν offline χάρτες και πλοήγηση στα ελληνικά:

Maps.me: Αυτή η εφαρμογή παρέχει λεπτομερείς χάρτες χωρών και πόλεων σε όλο τον κόσμο που μπορούν να μεταφορτωθούν για χρήση εκτός σύνδεσης. Προσφέρει επίσης πλοήγηση turn-by-turn και λειτουργία αναζήτησης, ώστε να μπορείτε να βρίσκετε εύκολα το δρόμο σας ακόμη και όταν δεν έχετε σύνδεση στο διαδίκτυο.

HERE WeGo: Αυτή η εφαρμογή παρέχει λεπτομερείς χάρτες χωρών και πόλεων σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας. Σας επιτρέπει να κατεβάζετε χάρτες για χρήση εκτός σύνδεσης και προσφέρει πλοήγηση turn-by-turn, καθώς και τη δυνατότητα αναζήτησης σημείων ενδιαφέροντος και σχεδιασμού διαδρομών.

OsmAnd: Αυτή η εφαρμογή παρέχει λεπτομερείς χάρτες χωρών και πόλεων σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας. Σας επιτρέπει να κατεβάζετε χάρτες για χρήση εκτός σύνδεσης και προσφέρει πλοήγηση turn-by-turn, καθώς και τη δυνατότητα αναζήτησης σημείων ενδιαφέροντος και σχεδιασμού διαδρομών.

Χάρτες Galileo Offline: Αυτή η εφαρμογή παρέχει λεπτομερείς χάρτες χωρών και πόλεων σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας. Σας επιτρέπει να κατεβάσετε χάρτες για χρήση εκτός σύνδεσης και προσφέρει πλοήγηση turn-by-turn, καθώς και τη δυνατότητα αναζήτησης σημείων ενδιαφέροντος και σχεδιασμού διαδρομών.

MAPS.ME: Αυτή η εφαρμογή παρέχει λεπτομερείς χάρτες χωρών και πόλεων σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας. Σας επιτρέπει να κατεβάσετε χάρτες για χρήση εκτός σύνδεσης και προσφέρει πλοήγηση turn-by-turn, καθώς και τη δυνατότητα αναζήτησης σημείων ενδιαφέροντος και σχεδιασμού διαδρομών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διαθεσιμότητα των χαρτών και των λειτουργιών μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την περιοχή, οπότε καλό είναι να ελέγξετε την ιστοσελίδα της εφαρμογής ή την περιγραφή στο κατάστημα εφαρμογών για να δείτε τι είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα.

Στο προηγουμενο αρθρο μιλησαμε για Πως ενδυναμώνουμε τα τσακρας μας;.

Ισως σε ενδιαφερει και αυτη η κατηγορια ΦΤΙΑΧΝΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ

Post a Comment

0 Comments