Πως κατεβάζω βίντεο από το YouTube στο smartphone και στον υπολογιστή μου;;;

 


Για να κατεβάσετε ένα βίντεο από το YouTube στο smartphone σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή λήψης βίντεο. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές εφαρμογές διαθέσιμες για λήψη στο Google Play Store, ώστε να επιλέξετε μία που να ταιριάζει στις ανάγκες σας. Ορισμένες δημοφιλείς επιλογές περιλαμβάνουν το TubeMate, το VidMate και το Snaptube.

Αφού κατεβάσετε και εγκαταστήσετε μια εφαρμογή λήψης βίντεο, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να κατεβάσετε βίντεο από το YouTube ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

Ανοίξτε την εφαρμογή YouTube στο smartphone σας και βρείτε το βίντεο που θέλετε να κατεβάσετε.

Αντιγράψτε τη διεύθυνση URL του βίντεο από τη γραμμή διευθύνσεων στο επάνω μέρος της οθόνης.

Ανοίξτε την εφαρμογή λήψης βίντεο στο smartphone σας και επικολλήστε τη διεύθυνση URL στην εφαρμογή.

Επιλέξτε την ανάλυση και τη μορφή του βίντεο και, στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί "Λήψη" για να ξεκινήσει η λήψη του βίντεο.

Το βίντεο που κατεβάσατε θα αποθηκευτεί στον τοπικό αποθηκευτικό χώρο του smartphone σας και μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτό ανοίγοντας την εφαρμογή λήψης βίντεο και μεταβαίνοντας στην ενότητα "Λήψεις".

Για να κατεβάσετε ένα βίντεο από το YouTube στον υπολογιστή σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν ιστότοπο που σας επιτρέπει να κατεβάζετε βίντεο από το YouTube. Ορισμένες δημοφιλείς επιλογές περιλαμβάνουν το SaveFrom.net και το Y2mate.com.

Για να κατεβάσετε ένα βίντεο από το YouTube χρησιμοποιώντας έναν από αυτούς τους ιστότοπους, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

Ανοίξτε τον ιστότοπο του YouTube στον υπολογιστή σας και βρείτε το βίντεο που θέλετε να κατεβάσετε.

Αντιγράψτε τη διεύθυνση URL του βίντεο από τη γραμμή διευθύνσεων στο επάνω μέρος της οθόνης.

Ανοίξτε τον ιστότοπο λήψης βίντεο στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού και επικολλήστε τη διεύθυνση URL στον ιστότοπο.

Κάντε κλικ στο κουμπί "Λήψη" για να ξεκινήσει η λήψη του βίντεο.

Το βίντεο που κατεβάσατε θα αποθηκευτεί στον τοπικό αποθηκευτικό χώρο του υπολογιστή σας και μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτό ανοίγοντας το φάκελο όπου αποθηκεύτηκε το βίντεο.

Post a Comment

0 Comments