5 συνταγές κετο

Ακολουθούν πέντε συνταγές κετογονικης που μπορείτε να δοκιμάσετε:

Keto Caesar Salad: Μπουτάκια κοτόπουλου σε κύβους, μπέικον σε κύβους και τριμμένη παρμεζάνα. Για το ντρέσινγκ, αναμείξτε μαγιονέζα, μουστάρδα Dijon, χυμό λεμονιού και πάστα αντζούγιας. Σερβίρετε τη σαλάτα με κρουτόν από αλεύρι αμυγδάλου και βούτυρο.

Keto Chili: Σε μια μεγάλη κατσαρόλα, μαγειρέψτε μοσχαρίσιο κιμά και κρεμμύδια σε κύβους μέχρι να ροδίσει το μοσχαρίσιο κρέας. Προσθέστε τις πιπεριές σε κύβους, τις ντομάτες σε κύβους, τα φασόλια νεφρών σε κονσέρβα, τη σάλτσα ντομάτας σε κονσέρβα, τη σκόνη τσίλι, το κύμινο και το αλάτι. Σιγοβράστε το τσίλι για 30 λεπτά και σερβίρετε με τριμμένο τυρί και ξινή κρέμα από πάνω.

Keto Chicken Alfredo: Σε μια μεγάλη κατσαρόλα, αφήστε το νερό να πάρει βράση και μαγειρέψτε ζυμαρικά φετουτσίνι από αλεύρι αμυγδάλου. Σε ένα ξεχωριστό τηγάνι, μαγειρέψτε το στήθος κοτόπουλου σε κύβους και τα κρεμμύδια σε κύβους μέχρι να ψηθεί το κοτόπουλο. Προσθέστε την κρέμα γάλακτος και την τριμμένη παρμεζάνα στην κατσαρόλα και σιγοβράστε μέχρι να δέσει η σάλτσα. Σερβίρετε το κοτόπουλο και τη σάλτσα πάνω από τα ζυμαρικά.

Κεφτεδάκια κέτο: Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατέψτε τον μοσχαρίσιο κιμά, τα κρεμμύδια σε κύβους, τις πιπεριές σε κύβους, τα χτυπημένα αυγά, το αλεύρι αμυγδάλου και τα ιταλικά καρυκεύματα. Σχηματίστε το μείγμα σε κεφτεδάκια και ψήστε το στο φούρνο στους 350°F για 20-25 λεπτά. Σερβίρετε τα κεφτεδάκια με ψητά λαχανικά ή σαλάτα.

Keto Cheesecake: Σε ένα μεγάλο μπολ, χτυπήστε μαζί το τυρί κρέμα, τα αυγά, το χυμό λεμονιού και το γλυκαντικό μέχρι να γίνει λείο. Αδειάστε το μείγμα σε ένα πυρέξ και ψήστε το στο φούρνο στους 350°F για 45-50 λεπτά. Αφήστε το cheesecake να κρυώσει πριν το κόψετε σε φέτες και το σερβίρετε.


Στο προηγουμενο αρθρο μιλησαμε για Τι είναι το φαινόμενο Μαντελα;.

Ισως σε ενδιαφερει και αυτη η κατηγορια ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Post a Comment

0 Comments